Doorgaan naar inhoud
Eclectische meubels van Furnified in een woonkamer.ALT

Vad har jag för boendestil? Gör testet!

Ditt hem är en återspegling av din personlighet och din unika smak. Oavsett om du älskar snygg, modern design eller föredrar en mer rustik och mysig look är det viktigt att din boendestil passar den du är och hur du bor. Men ibland kan det vara svårt att avgöra exakt vilken livsstil som passar dig bäst. Som tur är finns det några tips och råd som kan hjälpa dig att upptäcka vilken boendestil som passar dig bäst. Gör testet nedan och upptäck din perfekta boendestil med Furnified!

Upptäck Furnifieds olika boendestilar här

Retro woonstijl met de meubels van Furnified in een woonkamer.ALT

Livsstilstestet:

Hur skulle du beskriva din perfekta helgmorgon?

  1. a) Koppla av i sängen med en god bok och en kopp kaffe.
  2. b) Ta en rask promenad i naturen.
  3. c) Njut av en omfattande frukost med vänner eller familj.
  4. d) Ett besök på den lokala marknaden eller antikaffären.

Vilken typ av semester tilltalar dig mest?

  1. a) En stadsresa till en pulserande metropol.
  2. b) En äventyrlig resa till ett exotiskt resmål.
  3. c) En avkopplande strandsemester.
  4. d) En roadtrip genom pittoreska byar och landskap.

Vilket material tilltalar dig mest?

  1. a) Glas och metall.
  2. b) Trä och natursten.
  3. c) Bomull och linne.
  4. d) Rotan i riet.

Vilka färger tycker du är mest lugnande?

  1. a) Vitt och svart.
  2. b) Jordfärger som brunt och grönt.
  3. c) Mjuka pastellfärger som rosa och blått.
  4. d) Varma toner som gult och orange.

Vilken typ av möbler tilltalar dig mest?

  1. a) Snygga och minimalistiska möbler.
  2. b) Robusta och naturliga möbler.
  3. c) Bekväma och mysiga möbler.
  4. d) Vintage och eklektiska möbler.

Resultat:

Främst a's: Din livsstil är modern och samtida! Du gillar rena linjer, minimalistisk design och en urban look. Du attraheras av moderna och industriella stilar , där material som glas och metall spelar en viktig roll. Furnified har ett utbud av möbler och tillbehör som passar perfekt för dina önskemål för en modern och strömlinjeformad look.

Främst b's: Din livsstil är naturlig och äventyrlig! Du inspireras av naturens skönhet och älskar varma, ekologiska material. Wabi sabi och skandinaviska stilar tilltalar dig, där enkelhet, naturliga element och ofullkomlighet står i centrum. Furnified erbjuder möbler och dekorationer som kan föra in denna rustika och fridfulla atmosfär i ditt hem.

Främst c's: Din livsstil är mysig och inbjudande! Du gillar att skapa en varm och gästvänlig atmosfär där vänner och familj omedelbart känner sig hemma. De retro och skandinaviska stilarna passar bra med dina önskemål om bekväma och mysiga möbler, kombinerat med mjuka pastellfärger och lekfulla accenter. Furnified har en rad retroinspirerade möbler och accessoarer som passar perfekt för ditt behov av värme och mysighet.

Främst d's: Din livsstil är eklektisk och bohemisk! Du älskar unika fynd och gillar att blanda olika stilar och epoker tillsammans. De industriella , retro och eklektiska stilarna tilltalar dig, där vintagefynd kombineras med moderna accenter och färgglada dekorationer. Furnified erbjuder ett utbud av möbler och tillbehör som perfekt matchar ditt behov av individualitet och kreativitet i din inredning.

Handla din livsstil hos Furnified

Nu när du har upptäckt vilken boendestil som passar dig bäst är det dags att låta din inredning spegla vem du är och vad du gillar. Furnified erbjuder ett brett utbud av möbler och accessoarer i olika stilar, så att du enkelt kan hitta de perfekta föremålen som matchar din unika livsstil. Oavsett om du väljer snyggt och modernt, naturligt och äventyrligt, mysigt och inbjudande, eller eklektiskt och bohemiskt, har Furnified allt du behöver för att förvandla ditt hus till ett hem.

Upptäck Furnified-kollektionen!

Scandinavische meubels van Furnified in een woonkamer.ALT
Vorig artikel Naturlig interiör - Ta med grönska inomhus
Volgend artikel Att hitta det perfekta förvaringsskåpet för din inredning
Back to the top