Doorgaan naar inhoud
Roze terrazzo handenwasser van Furnified in een badkamer.ALT

Testad: Möblerade handtvättar

Om du letar efter en kombination av stil, funktionalitet och högkvalitativa material till ditt badrum är Furnified rätt plats för dig. I den här artikeln kommer vi att diskutera de olika handfaten från Furnified och berätta varför de är ett fantastiskt tillskott till alla badrum.

Travertin handenwasser van Furnified in een badkamer.ALT

Mästerverk i marmor

Vår handtvättar i marmor är ett riktigt blickfång i alla badrum eller skapar en toalettfontän. Tillverkade av högkvalitativ marmor utstrålar de lyx och elegans. Den släta ytan är inte bara lätt att rengöra, utan tillför också en touch av sofistikering till rummet. Skapa ett fontänset och välj fontänen med underskåp, ett träskåp för extra förvaringsutrymme och funktionalitet, samtidigt som den naturliga skönheten i marmor behålls.

Terrazzo trender

Terrazzo är ett tidlöst material som blir allt mer populärt inom modern inredning, och vår terrazzo fontäner är inget undantag. Med sin unika blandning av färger och texturer tillför de ett lekfullt och modernt inslag till alla badrum eller som en fontän för toaletten. Skapa ett fontänset och välj fontän med underskåp för att skapa en varm kontrast och extra förvaringsutrymme för alla dina badrumsförnödenheter.

Wit travertin handenwasser van Furnified in een badkamer.ALT

Travertin toppers

Travertin är en natursten med vacker textur och varmt utseende, och vår travertinfontän är en fest för ögat. Travertinens unika karaktär säkerställer att varje fontän berättar sin egen historia, vilket ger ditt badrum eller toalett en unik och personlig touch. Skapa ett fontänset och välj fontänen med underskåp för att förstärka det naturliga temat och lägga till extra funktionalitet till utrymmet.

Varför välja Furnified?

På Furnified strävar vi efter att tillhandahålla högkvalitativa produkter som inte bara är vackra, utan också långvariga. Våra handtvättar är noggrant utvalda och testade för att säkerställa att de uppfyller våra höga krav på kvalitet och hållbarhet. Oavsett om du väljer en handtvätt i marmor, handtvätt i terrazzo eller handtvätt i travertin kan du vara säker på att du får en handtvätt som inte bara är funktionell, utan också ett riktigt blickfång i ditt badrum.

Upptäck alla våra handtvättar här!

Vorig artikel Vill du byta inredning i ditt vardagsrum? Läs hur här!
Volgend artikel Trendalarm: Ekologiska möbler i inredningen
Back to the top